به گزارش خبرنگار مهر، نوید دانایی صبح یکشنبه در نشست خبری با حضور رسانهها و خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات دانشگاه علومپزشکی سمنان با بیان اینکه از شروع پاندمی کرونا تا به امروز ۹ هزار و ۸۷۴ بیمار کرونایی در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه بستری شدند، ابراز کرد: متأسفانه از این تعداد یک هزار و ۳۸ نفر جان باختند.
وی با بیان اینکه از اسفندماه سال ۹۸ تاکنون ۳۴ هزار و ۲۵۶ بیمار به صورت سرپایی با تست مثبت به بیمارستانهای تابعه دانشگاه مراجعه داشتند، افزود: در مجموع ۴۴ هزار بیمار در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان خدمات درمانی را برای بیماری کرونا دریافت کردند.
آخرین آمار کرونا
رئیس دانشگاه علومپزشکی سمنان با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه بستری هستند، گفت: ۲۵ نفر از این تعداد در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند همچنین باید گفت طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ بیمار سرپایی با تست مثبت شناسایی شدند.
دانایی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره واکسیناسیون گفت: ۲۵ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی سمنان واکسینه نشده که اغلب در سنین کمتر از ۴۰ سال قرار دارند لذا از همه مردم میخواهیم تا با مراجعه به مراکز واکسیناسیون حتماً واکسن کرونای خود را تزریق کنند.
وی در دیگر بخش سخنان خود با بیان اینکه هیچ پایگاههای اورژانسی امروز در کانکس مستقر نیست و همه آنها در ساختمانهای مناسب مستقر هستند، تاکید کرد: طی سه سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان برای خرید و توسعه و تجهیز بیمارستانهای دامغان، سمنان، گرمسار اعتبار صرف شده و تکمیل مرکز جامع سلامت سمنان نیز در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال از سوی پیمانکار تحویل دانشگاه شود.
افتتاح طرحهای عمرانی
رئیس دانشگاه علومپزشکی سمنان با بیان اینکه در سه سال گذشته ۱۰۳ پروژه در سطح دانشگاه به بهره برداری رسیده است، ابراز کرد: از این تعداد ۴۶ مورد بهداشتی، ۴۰ طرح درمانی، پنج پروژه پژوهشی و سه مورد فرهنگی بوده است.
دانایی با بیان اینکه اعتبارات استانی و ملی دانشگاه علومپزشکی سمنان در سال ۹۸، سه برابر شده است، ابراز کرد: در کنار پیگیری و جذب اعتبارات، جذب کمکهای خیران نیز به مثابه یکی از اتفاقات خوب در حوزه دانشگاه صورت گرفته که به طوری که در سال جاری ۲۰۰ میلیارد ریال از طریق این افراد نیکاندیش برای طرحهای درمانی و بهداشتی مردم هزینه میشود.
وی با بیان اینکه در همه روستاهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان، مراکز خانه بهداشت نوسازی شدهاند، ابراز کرد: تنها چهار پروژه باقی مانده که این طرحها هم بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم به زودی به پایان برسند.
توسعه بخش سوختگی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره توسعه تخت بیمارستانی نیز توضیح داد: توزیع در تمام مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان رخ داده تاجایی که امروز مشکل پذیرش بیمار وجود ندارد حتی در پیک پنجم کرونا هم نیاز به استفاده از زیرساختهای غیربیمارستانی ماند بیمارستان صحرایی ارتش و… نشد.
دانایی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار مهر، درباره بخش سوختگی، بیان کرد: این طرح به بهره براری رسیده و هم اکنون با ۵۲ تخت بیمارستانی به مراجعان خدمت رسانی میکند از سوی دیگر تعداد تختهای آی سی یو بیمارستانی در سمنان از ۳۶ تخت به ۵۰ تخت افزایش یافته است همچنین شاهد هستیم که در سال جاری ۳۶ تخت دیالیز نیز به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزوده شده است.
به گزارش مهر، استان سمنان دارای دو دانشگاه علوم پزشکی در سمنان و شاهرود است.
نظر شما